- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade!!!
tag
Ezt én is tudtam, de ahányszor írni akartam mindíg váltogatni kellett és ez macerás. Viszont miután fullba tettem fel a corelt ez a hiba megszűnt.
Miért van, hogy pl az ottawa.ttf -et a 9-es korel gond nélkül kezeli a 10,11,12 meg négyzetet rajzol a űő helyére. Ellenben a kilencessel szerkesztett cuccott megnyitja helyesen a 10-11-12-is. Csak ha bele akarok szerkeszteni akkor megint négyzet lesz a űő helyén. Valaki ebben segítsen! Találtam utalásokat neten hogy az xp unicode táblája nem az igazi, de sehol semmi progi v. patch. De az is lehet hogy én kerestem rossz helyen. PLZ HELP!!! -
Blade!!!
tag
Szia!
Ezt már sikerült megoldani. Volt valami a telepítőben amiből csak az angol volt kijelolve. Mondtam neki legyen az összes nyelv. És most nem vált átt.
A betütípusokkal viszont továbbra is szívok, de a vicces az, hogy a 12-ben van egy font manager és abban tudok ékezetet írni. És a CorelDesigner12 is kezeli az ékezetet. -
Blade!!!
tag
-
Blade!!!
tag
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni!
Az első gondom a Corel Draw 9-el lenne. Mégpedig a következő. Feltelepítettem egy gépre és az első alkalommal azt írta mikor a tools menübe akartam menni hogy unexpected error. Azátn hoztak egy másik lemezt. Amiről tudni kell hogy verzió ügyileg és méretileg is azonos volt az előzővel. Na ezt felraktam. Hibaüzenet a winxp szokásos: szabálytalan művelet bla bla... leáll. Újra telepít eredeti lemezről már az sem megy. Visszaállít rendszervisszaállítással utána uninstall. Új lemezről telepít. Végre ez is indul. Leglábbis azt hittem. Új fáljt nem lehet megnyitni unexpected error.
Szóval ha valakinek ismerős valamelyik helyzet és tud megoldást kérem írjon.
Második gond. A csóka aki a progit használja régóta van a szakmában és a 9-est használta. Van egy csomó elmentett cucca. Próbáltuk 10-est 11-est, de nem mindent nyitnak meg az eredetinek megfelelően. Betütípust átállít az elmentett anyagban meg szétdobódik a cucc stb. Tehát ezekről letettünk. Utána jött az ötlet legyen a 12-es. Minden szép és jó lenne, ha nem lenne két apró ámde annál idegesítőbb hiba. Ha szöveget akarok írni átvált a gép automatikusan eng területi beállításra. Visszarakom írok minden szép. Írást befejezem. Rajzolok kicsit. Megint írnék, megint vissza eng-be. Szóval ez kiküszöbölhető, de idegesítő? Nem lehet valahol belőni hogy hun-on hagyja??? A másik hiba kicsit durvább és értetlenül állok előtte. A fickó használ egy rakat betütípust amitől nem hajlandó megválni. Ilyen pl az ottawa. Ez a 9-ben szépen működött. A 12-ben bizonyos betük helyére négyzetet rajzol. Mi a megoldás? Ja felraktuk a 12-őt kétszer is. Az első alkalommal mikor felraktuk akkor négyzeteket rajzolt újraindítottam a gépet és jó lett. (de ez nem a draw-volt hanem valami műszaki része a corelnak nem ugrik be a neve) Ezt lekaptuk felraktuk a Corel Draw 12-őt, de ezen nem segített az újraindítás.
Valaki segítsen könyörgöm mert már egy hete ezzel szopolok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest