- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hővezető paszták
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Gabrikovics #50 üzenetére
Szia!
Rakd fel a CPU-Z -t és nézd meg hogy ott mit ír, ha ott is hülyeségeket akkor ott valami más gond van, ha ott rendben van akkor pedig meg kell várni a Core Temp következő verzióját, vagy írj nekik a fórumukra hogy javítsák a BUG ot.
Üdv
-
Gabrikovics
aktív tag
Amióta frissítettem a CoreTemp progit a CPU VID értékeire ful baromságokat ír ki
A procim VID-je 1400 MHz-en 0,885v és nem 1,1125v de a többi Pstat-hoz rendelt érték sincsen köszönő viszonyban sem a valósággal sőt 1,1125v semmilyen frekvencia értékhez sincsen hozzárendelve ez valami inteles VID érték hogyan lehetne normális működési feszültségek kiírására beállítani ?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
joker1220 #47 üzenetére
Szintén köszi, nálam három gép is megy (w7, 8.1, 10) egyik alatt sem ment, csak a régi rc5-tel, viszont az meg, szerintem néha nem is volt pontos, mert azt sem tudta mi az a 5960X, meg 4790K etc... és mivel rendesen tuningolva vannak, jó látni a hőfokokat, de most frankó.
Érdekes, hogy a support-nál meg nem olvasni erről, vagy csak én nem találtam. -
joker1220
őstag
válasz
Gabrikovics #43 üzenetére
Nekem Win7 64bit en sem volt jó
De ettől megjavult
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
joker1220 #42 üzenetére
A telón olvastam hogy meg@ a Core Temp ! Bekapcsolom a PC-t és tényleg
Szerencsére működik a " AutoUpdateCheck=0 " ez valami Win 10 ficsőr lessz mivel a microsoft letiltott egy csomó progit az új üdvöskéje alatt állítólag a CPU-z sem működik , az öcsém felrakta két napig de ( felfrissült magától ) újrarakta a Win 7-et -
joker1220
őstag
válasz
Crash Diet #41 üzenetére
Megvan a megoldás!
Rakd fel az új verziót, inditsd el, ki fog fagyni de ne törödj vele, zárd be.
Majd lépj be ide:
C:\Program Files\Core Temp
Itt át kell szerkeszteni egy darab értéket a CoreTemp.ini fájlban a következő módon:
Start Menü/Kellékek alatt a jegyzettömb re rányomsz jobb gombbal, futtatod rendszergazdaként.
Utána megnyitás, itt átállítod hogy minden fájlt mutasson, megnyitod vele a CoreTemp.ini -t és a következő sort átszerkeszted:
Az AutoUpdateCheck=1 értékét 1 ről át kell irni 0 ra. Ezután mentés és indíthatod a programot!
-
joker1220
őstag
válasz
Crash Diet #39 üzenetére
Nem tudom hogy mit csinálhattak de ma reggelig tökéletesen működött, aztán bekapcsoltam a gépet és már az a felirat fogadott hogy leállt. Mindegy gondolom akkor másoknál sem megy. Hátha helyre rakják
Kerestem alternativát de nem nagyon van hasonló..
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Él még ez a topic?
Ma reggel volt egy core temp frissités, azóta nem működik a régi verzió és az új sem
Telepités után inditáskor az alkalmazás leáll..
-
-
ETOM
addikt
Másnak nem
Core Temp 1.0 RC5 -
ETOM
addikt
RC5-töl újra indul a gépem.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #30 üzenetére
Rájöttem, hogy a Tj max.-tól való távolságot bepipáltam azért volt ilyen fura. Most már ok, befejeztem a monológomat. :-)
-
Mr.Mercury
aktív tag
Még egy kérdésem lenne. Ahol a hőmérsékletet mutatja max. és min. az nálatok is fordítva van? Mert nálam most a max. 27 fok, a min. meg 35.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Mr.Mercury #27 üzenetére
Milyen vírusirtók voltak? Nálam a comodo, avast free, és az avira nem bántotta a core temp-et.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Mr.Mercury #25 üzenetére
Fals. Lehet víruskergetőt kellene cserélned. ( de ez csak az én véleményem).
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Én le akartam tölteni a legújabb veziót a hivatalos oldalról, de az Eset kártevőnek érzi. Ez most fals, vagy lehet valós alapja?
-
janmano
csendes tag
Nálam az a vicces helyzet alakult ki, hogy mióta a Phenom II X! 850-es van a maghőmérséklet terheletlenül 15 - 19 °C minden monitorozó programban, de az eddig jól működő gépházba épített hőmérő aminek a szenzorát bedugtam a hűtő réz talpa és a hőcsövek közé a fenti maghő +2 - 3 °C-ot mutat szobahőmérsékleten. Ez vajon mitől lehet?
-
TBMC
addikt
nekem olyan problemam adodott a jelenlegi core temp verzioval (0.99.7), hogy processor infoson belul a model name nel ezt irja: Intel Core i3 560 (clarkdale) pedig egy Intel Core i5 660 van a gepembe. mas progival pl, cpu-z minden megfeleloen mukodik.
van valami otletetek mi okozhatja a problemat?
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun #17 üzenetére
Lehet. Pl. az AIDA64 segítségével. Illetve az ASRock Extreme Tuning Utility is mutatja, ha jól tudom.
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun #15 üzenetére
Van. Másik CPU.
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun #13 üzenetére
Mert azt az alaplap méri és nem a CPU.
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun #11 üzenetére
Az AM2+os procik óta. Nem a programmal van a baj, hanem a CPU reportol fals értékeket.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun #9 üzenetére
Sehol, mivel AMD-bél az összes magra ugyanazt a hőmérsékletet reportolja a CPU.Ezért felesleges lenne az összes maghoz ugyanazt mutatni.
-
Winner_hun
félisten
Kicsit bugzik a program (minimum és maximum hőmérséklet)
Hol lehet beállítani hogy az összes mag hőmérsékletét mutassa? Mert csak egyet mutat: -
dani3l
őstag
A progiban mi a VID érték? ugye nem a max feszültség, ami adható neki?
-
Thrawn
félisten
Version 0.99.5 (Build 6) - 7th February, 2009
- Add: Thermal protection mechanism. (Look at Options menu)
- Add: Mini mode for GUI. (Double click anywhere to switch between modes)
- Add: Per core temperature offset adjustment. (Look at Options menu)
- Add: Screenshots are now taken in the lossless but very compact PNG format.
- Add: User defined text colors for main Window. (Options --> Settings)- Fix: PROCHOT signal from Intel CPUs was not picked up correctly.
- Fix: Core Temp would start out of the desktop area, and the main Window couldn't be seen/accessed.
- Fix: AMD K8 series incorrectly reports temperature at over 200C (CPU bug, workaround applied).
- Fix: High/low temperatures would be reversed when "Show distance to TjMax" was enabled.
- Fix: Clicking "Defaults" button in settings would enable logging when it should be disabled by default.
- Fix: "Show highest temp of each CPU" systemtray icon configuration sometimes reports duplicate readings.- Change: Completely dropped support for older Windows NT OS, Windows XP or up is required.
(For Windows 2000: download GDIPlus.dll here http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?gdiplus) -
syC
addikt
Version 0.99.3 - 22th August, 2008
- Add: Correct TjMax values for 45nm Core 2 series, according to this document.
- Fix: When TjMax = 0 (undefined) "Delta to Tjunction" was not added to the temperature string.
- Fix: On the fly CPU speed didn't pick up changes when EIST was disabled (only C1E active). -
westlake
félisten
kezdjuk egybol az uj 0.99.2-es verzioval a dolgokat
- Fix: Start with Windows option was broken in 0.99.1.
- Fix: Default color for the second system tray icon is invisible with WinXP blue theme.
- Fix: Save screenshot function would create a corrupted BMP in some viewing software.
- Fix: Nehalem does not report VID like earlier CPUs. VID field now disabled for Nehalem.
- Fix: Incorrect 65nm Turion X2 code name detection.
- Fix: Potential bug of improper K10 and up recognition.
- Fix: Enabling distance to Tj.Max with "Highest temp." for system tray would show the largest distance to Tj.Max instead of smallest.
- Fix: Vendor ID and Device ID values were reversed in the register dump file.
- Fix: 3/4 temperatures logged for Phenom X3/X4 instead of 1.- Add: Support for Core Temp plugins. (Still in beta phase and not in GUI yet).
- Add: Full support for AMD's Puma platform CPUs (in previous version reffered to as Griffin).
- Add: Initial support for 45nm AMD processors.
- Add: Update K8 and K10 recognition code to support all currently known CPUs.
- Add: Default TDP detection for Nehalem.
- Add: On the fly CPU speed detection.
- Add: Close to system tray option.- Change: Log file is now produced in CSV format - easily import your logs into Excel.
- Change: Logging interval is now in Seconds instead of miliseconds.
- Change: Default logging interval is now 10 seconds.
- Change: Logging is now off by default.
Új hozzászólás Aktív témák
- LibreOffice topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Temu
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest