- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
westlake #4272 üzenetére
Köszi a választ!
Eljátszottam kicsit az Orthos prioritásokkal. Azt tapasztaltam, hogy 1-esen a feladatkezelőben 'magas'-ra lehet állítani és megy minden akadásmentesen.
Ha 7-esre teszem majd a feladatkezelőben 'magas'-ra állítom, úgy belassulnak a dolgok, hogy alig lehet visszavenni normálra. Viszont 7-es mellett a 'normál feletti' még rendben elmegy.
Ha 9-re rakom, akkor már a 'normál feletti' is komoly szaggatást okoz, ilyenkor feladatkezelőben hagyni kell normálon (már ha közben szeretnénk bármit is csinálni). Persze ez nálam van így, más procival ill. más sebességen másképp történhet...
Szóval ezentúl én is inkább 9-re rakom és elfelejtem azt a fránya feladatkezelőt
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Battlefield 6
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest