- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Projektor topic
Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
laragirl83 #4170 üzenetére
Hát,ha nincs fent a házad oldallapja,akkor szerintem az általad lerajzolt ábra tuti nem helytálló,mert nyitott háznál teljesen más a levegő áramlása
-
masterful87
senior tag
válasz
Pusztán kíváncsiságból megkérdem... az NB mióta van a P5B-Deluxon a hátsó venti és a prochűtő között???
[link]
Mert én akárhogy néztem ezt a képet, arra jutottam, hogy a prochűtő, és a vidkártya között helyezkedik el az NB, és a hátsó házhűtés és a prochűtés között ''csak'' valami kondenzátorok sokkasága helyezkedik el.
Habár azon se csodálkoznék, hogyha a kivételes procid mellett, egy teljesen egyedi Deluxod lenne
Tényleg nem bántásból írta, csak így nem vágom, hogy is néz ki a rajzod -
válasz
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- i3-8100 -4 x3,6 ghz
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest