Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
elértema2000FSB/5.5GHzetámámmínusz40fokba5Vtal2másodpercre" kő bunkó stílus
Én bibi bí elértem 1880/4GHzet 1.7V-on
nagyon úgy tűnik mintha ezt rám is vonatkoztatnád, de lehet félreértem. de ha igen akkor :
- 2000 FSB-nél még nem tartok, pedig állat lenne
- még az 5,5GHz sincs meg, de ami késik nem múlik
- beérem -5 fokkal is
- 5V-ot nem kapott,de 1,7V megvolt
és nem 2 másodpercre 
Elég szomorú ha valaki azért érzi magát többnek mert szétnyúzta a gépét
egyáltalán nem érzem magam istentudja kinek, de jó érzés látni hogy ennyit megy a lom, amikor megborul az agyam. meg mi az hogy szétnyúzza ??? ennyi van benne, nem nyúzom én sehova
de ha te komolyan így gondolkozol a tuningról, akkor vegyél laptopot, vagy szervert, azokat úgyse lehet húzni
igen, a 24/7 eredmény a mérvadó, de néha el kell hogy guruljon a gyógyszer, és akkor lehet alkotni

-
subaruwrc
félisten
csak picit fura
na de komolyra fordítva.
ez szerintem max 1-2 embernél érvényes amit te kiemeltél hogy így minuszba ennyi annyi ghz stb. tudom hogy nem feltétlenül erről szól a tuning de néha ilyen is kell.megnézni mi a vége.most hogy ahhoz milyen eszközök kellenek az más kérdés.az a dolog hogy valaki emiatt többnek érzi magát nem tudom rám vonatkozott e de leírom hogy nem igaz.rangtól sem függ a dolog mert az hogy itt minek hívnak nem feltétlenül tükrözi hogy mit tudok.egy újonc is alkothat olyat hogy leesik az állunk és egy őstag is csinálhat noobságokat.az értelmes tanácsokról annyit hogy kukac felé irányult poénomat hogy húzzon a rookie topikba visszavontam mert tényleg nem tök láma hozzá, de aki az azt had küldhessem át oda ahol segíthetek neki két oldalon keresztül is (kezdő topik) anélkül hogy valaki lecseszne hogy miért küldöm el ezzel megint két oldal offot elindítva.senki nem fog megsértődni ha elmondom hogy nem ez a megfelelő topik.ha olyan a kérdés itt is fogok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel i7 9800X Proceszor+Alaplap+Memória
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és nem 2 másodpercre