- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Á! Szerintem már lehet találni, csak nem gyakran..., tudod, ez sem mai gyártmány..., gyorsan devalválódnak. Már láttam EvO-t is ebből a típusból, nem tudom, mi a differencia.
Sőt! Mondok valamit: 2450rpm
(Alaplapban Turbo mode...) - a zaj nem izgat annyira, de egyáltalán nem hangosak, inkább halkan sustorognak csak, nem zavaró.
Az biztos, nehéz egy dög. Egyet javasoltak, mikor nézelődtem hűtő terén - le is teremtettek, hogy Codegen 350-hez és gyárihoz 7300-as (akkor még) processzort csaptam és próbálgattam 4,0ghz-vel, persze 1x indult csak el így, szerencse, hogy nem ment gajra
Amúgy az előző (C0) 8400-ast volt, hogy meglökte az előbb említett páros szépen 80-85 fokra is loadban
Szinte bűnszámba megy.
(Most, az új Hipro szervertáppal aztán..., ha valakinek nekidobnám, nem ott maradna egy ideig
)
Annyit veszek észre, hogy Asus-ra sokkal stabilabban illeszkedik (beleállt, mint a cövek), az Abiton lifegett kissé.
Amennyiben fel tudom venni a kapcs.-ot végre (ezen küzdünk már páran napok óta
) a mostaniak eladójával, akkor GSkill vagy OCZ, talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Asustor NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9 11900
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Alaplapban Turbo mode...) - a zaj nem izgat annyira, de egyáltalán nem hangosak, inkább halkan sustorognak csak, nem zavaró.
Szinte bűnszámba megy.
)