Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
van egy reakcióidőd
vmi témába vágót is mondjak, ma szét lett szedve a gépem meg megint összerakva proci repaszta stb. as5 pasztát használok aminek kell ugyebár egy bizonyos idő amíg bejáratódik. délután 74fokig kúsztak a maghők prime alatt most viszont 71fokon áll ami csak 1fokkal melegebb a bejáratódottnál...... -
Mozso26
senior tag
-
Ebit
addikt
Részemről befejeztem, esetleg majd olvasd át ismét a leirtakat,semmit ne tegyél hozzá talán más álláspontra jutsz.
Klasszikusokat érdemes eredetiben olvasni.
Érdeklődőm mechanikát, gépészetetet, anyagismeretet, tanultál valamikor?
Rugó méretezéssel, karakterisztikával foglalkoztál,?
Nem szükséges,az én véleményemet elfogadni, bár ezidáig tőled egyetlen tényt sem olvastam.
[Szerkesztve] -
grunge
addikt
nf650i-m van ugyhogy max 400-450 fsb-körül lehet a vége. ja fsb wall-rol hallottam, 4*00-esek általában ugy 360 környékén már feladják. mondjuk az én esetemben a pénz most az úr, ui sokkal olcsobban hozzá tudnék jutni egy uj dobozos 4400-ashoz. 3ghz körüli teljesitménnyel meg böven boldog lennék (akár 333*9)
menyi plusz feszt szabad ezeknek adni?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest