Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Vagy egy System Fan-om, ami PWM-es, és tudok hozzá külön smart fan control-t bekapcsolni. Csak arra nem tudtam rájönni, hogy ott pontosan mi alapján szabályozza azt, ami rá van kötve.
Először arra próbáltam kötni a 240L ventijeit, de halottnak a csók effektus volt, szabályozta őket, csak elég rosszul.
A 240L-nél úgy van, hogy van 1 4 pines dugó, ami nem PWM-es, csak sima, és a ventik is külön mennek. Ergo, mondjuk Y kábellel tudod őket 1 csatira dugni. De a 2 ventit, és a pumpát már nem ajánlott 1 alaplapi csatira kötni.
Én ez miatt szereztem be egy 5-ös PWM elosztót, és ekkora szembesültem vele, hogy csak Voltage alapján tudom a pumpát szabályozni, PWM-mel nem, mert nincs benne a PWM-es szál a csatlakozóban.
Ergo, az az ideális megoldás, amit Te is említettél, hogy 2 CPU csati legyen a lapon, ahol az 1-ik PWM-es, a másik sima.
Nekem ez miatt most maxon teker a pumpa. Van egy kis hangja, de elviselhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs