-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
Az tény hogy a házat javarészt nem csavarok hanem szegecsek fogjàk össze de ennek ellenère atom stabil. Rezonancia nekem nagyon nagyon minimális, és az is inkább csak hang. ( A gyári ventik generàlják, nálam éppen csere folyamat zajlik bitfenixekre, a gyári setupot másolva. Nyugodtan olvass utána bárhol, de ajánlom ShellKretor kollégát, tőle kérdeztem meg hogy mit hogyan, megvettem, és sose fogom megbánni.
Egyszerűen nem lehet nem szeretni a kuckót.
(Tökéletes ház meg nem létezik mert akkor az mindenkinek tetszene, de ilyen sose volt/van/lesz)
Új hozzászólás Aktív témák

- EVGA SuperNOVA 650 GM SFX
- ÚJ, bontatlan NZXT Kraken 240-280 Fekete-fehér RGB vízhűtők - Garanciás!
- Lian Li SL 120 Wireless fekete és fehér 3as szett eladó
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 71 hó bolti gari! -
- Cooler Master HAF 500 ARGB számítógépház eladó
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Tökéletes ház meg nem létezik mert akkor az mindenkinek tetszene, de ilyen sose volt/van/lesz)