Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
Az tény hogy a házat javarészt nem csavarok hanem szegecsek fogjàk össze de ennek ellenère atom stabil. Rezonancia nekem nagyon nagyon minimális, és az is inkább csak hang. ( A gyári ventik generàlják, nálam éppen csere folyamat zajlik bitfenixekre, a gyári setupot másolva. Nyugodtan olvass utána bárhol, de ajánlom ShellKretor kollégát, tőle kérdeztem meg hogy mit hogyan, megvettem, és sose fogom megbánni.
Egyszerűen nem lehet nem szeretni a kuckót.
(Tökéletes ház meg nem létezik mert akkor az mindenkinek tetszene, de ilyen sose volt/van/lesz)
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Tökéletes ház meg nem létezik mert akkor az mindenkinek tetszene, de ilyen sose volt/van/lesz)