-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Üdv
K350essel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Sajnos elég fura, de az egyetlen gyári, előlső ventilátorát nem tudom csatlakoztatni mivel túl rövid a drótja.
Ennek ellenére forog alapfordulaton, de az alaplap már nem látja, mivel a táp egyik 4pines csatijával van összedugva.(gyárilag is úgy volt megoldva hogy betoldották a kis 2tűs ventillátorcsatit 2 4pines 'tápcsatival' -.- )
Csak azért zavar a dolog mert lehetne állítani a fordulatszámon ha rátudnám dugni a helyére az alaplapon. Van erre valami megoldás vagy 'hosszabbító'?

Közbe eszembe jutott még valami. Azt úgy meg tudnám oldani hogy kiveszem elölről a 12centist, és ráteszem a plexi oldallapra, csak azt nem tudom hogy kellene.
Mármint pillanatnyilag azért vagyok tanácstalan mert mögötte egy gtx760as fekszik windforce hűtéssel ami a forró levegőt nyomatja ki magából.Tehát ha oldalra tenném akkor kifelé fújja a házból a levegőt ugye?
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Gamer Egér RGB!!
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest