- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocso
tag
válasz
dzsóbácsi #1054 üzenetére
Szia,
vagy manuálisan Zalman Fanmate vagy előlapi vezérlő panel. Vagy a következő trükkel, 3 féle sebességet tudsz állítani:
[How to Create a Three-Speed Fan Control Without Spending a Dime | Hardware Secrets] -
ocso
tag
válasz
trblaise #1006 üzenetére
kb 1000 Ft-tal drágább a csak Intel-es, ami pwm-es. Lehet megéri neked...Én így múnyákoltam meg: [link]
5-7-12 V adható neki ezzel a módszerrel. Most 5V-on megy a venti a TX2-ön, kb 975-1000 rpm-en pörög, 1850 rpm helyett. Ha nincs pwm, akkor 1850 rpm-en megy folyamatosan. -
ocso
tag
válasz
trblaise #999 üzenetére
Szia,
persze, úgy kell rádugnod, hogy szemből jobbra az utolsó 3 tűre. De általában már így van kialakítva az alaplapi csatlakozó is, hogy fogadja a 3 pines csatikat is. Sajnos ASUS alaplapnál 3 pin-es ventivel nem működik a PWM. De lehet a kábelekkel trükközni, hogy 5-7-12 V-ot kapjon, vagy marad a külső szabályozó...
-
ocso
tag
Szia,
vagy manuálisan Zalman Fanmate vagy előlapi vezérlő panel. Vagy a következő trükkel, 3 féle sebességet tudsz állítani: [link] How to Create a Three-Speed Fan Control Without Spending a Dime | Hardware Secrets
-
ocso
tag
Sikerült végre felraknom 45 perc alatt. Nekem is elfodult egyik pöcök közben. Elötte kicsit megjárattam a pöcköket, hogy könnyebben belecsússzon a fekete a fehérbe.
Így sem ment könnyen, mert mindig kiugrott azegyik, az ujjaim már szétmentek, ki kellett vennem a lapot és a szönyegen csináltam, mert attól féltem, hogy kettétörik a lap.
Aztán fogtam egy Kéthetes TV műsor magazin és feldaraboltam akkora darabokra, hogy a proci alá férjen, ezeket összeragasztottam, beraktam a proci alá az alaplap és a szőnyeg közé. Így már könnyebben ment a feltétel, mert nem hajlott meg az alaplap.
Everest szerint 24 fokos a CPU... -
ocso
tag
Használja valaki ezt a CPU hűtőt ASUS PKC alaplapon?
A 3 pin-es TX2-es verziót vettem meg, még nem szereltem fel. Valóban nem szabályozza az alaplap a fordulatszámot (feszt.) a 3 pin-es csatlakozó esetében ennél a lapnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity2 D-RGB - 1700 Nickel + Plexi WHITE
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Eladó NZXT Kraken X72 360.
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest