- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HP notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocso
tag
válasz
dzsóbácsi #1054 üzenetére
Szia,
vagy manuálisan Zalman Fanmate vagy előlapi vezérlő panel. Vagy a következő trükkel, 3 féle sebességet tudsz állítani:
[How to Create a Three-Speed Fan Control Without Spending a Dime | Hardware Secrets] -
ocso
tag
válasz
trblaise #1006 üzenetére
kb 1000 Ft-tal drágább a csak Intel-es, ami pwm-es. Lehet megéri neked...Én így múnyákoltam meg: [link]
5-7-12 V adható neki ezzel a módszerrel. Most 5V-on megy a venti a TX2-ön, kb 975-1000 rpm-en pörög, 1850 rpm helyett. Ha nincs pwm, akkor 1850 rpm-en megy folyamatosan. -
ocso
tag
válasz
trblaise #999 üzenetére
Szia,
persze, úgy kell rádugnod, hogy szemből jobbra az utolsó 3 tűre. De általában már így van kialakítva az alaplapi csatlakozó is, hogy fogadja a 3 pines csatikat is. Sajnos ASUS alaplapnál 3 pin-es ventivel nem működik a PWM. De lehet a kábelekkel trükközni, hogy 5-7-12 V-ot kapjon, vagy marad a külső szabályozó...
-
ocso
tag
Szia,
vagy manuálisan Zalman Fanmate vagy előlapi vezérlő panel. Vagy a következő trükkel, 3 féle sebességet tudsz állítani: [link] How to Create a Three-Speed Fan Control Without Spending a Dime | Hardware Secrets
-
ocso
tag
Sikerült végre felraknom 45 perc alatt. Nekem is elfodult egyik pöcök közben. Elötte kicsit megjárattam a pöcköket, hogy könnyebben belecsússzon a fekete a fehérbe.
Így sem ment könnyen, mert mindig kiugrott azegyik, az ujjaim már szétmentek, ki kellett vennem a lapot és a szönyegen csináltam, mert attól féltem, hogy kettétörik a lap.
Aztán fogtam egy Kéthetes TV műsor magazin és feldaraboltam akkora darabokra, hogy a proci alá férjen, ezeket összeragasztottam, beraktam a proci alá az alaplap és a szőnyeg közé. Így már könnyebben ment a feltétel, mert nem hajlott meg az alaplap.
Everest szerint 24 fokos a CPU... -
ocso
tag
Használja valaki ezt a CPU hűtőt ASUS PKC alaplapon?
A 3 pin-es TX2-es verziót vettem meg, még nem szereltem fel. Valóban nem szabályozza az alaplap a fordulatszámot (feszt.) a 3 pin-es csatlakozó esetében ennél a lapnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest