Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PartyShan

aktív tag

Hali!

Nekem is ilyen hűtőm van, már egy ideje. Most az új gépembe van beszerelve ami Inteles. ezelőtt AMD volt. Én úgy vettem észre hogy az AMD-s gépben hangosabb a hűtő. A régi konfigban nem szorította le annyira a hűtőt a felfogató rendszer mint az újban, ezért gondolom ahogy pörgött a venti jobban berezonált. Lehet hogy másnál isez a gond akinek rezonál és amd-s gépe van.Viszont az új alaplapra mire feltettem megszenvedtem nagyon. Nekem is meghajlítja elég rendesen de meg sem moccan, ja és a 4-ből csak három kis pöcköt tudtam bedugni rendesen mivel a 4diket már nem volt erőm.
    Én is tervezem hogy lecserélem a gyári ventit de nem osk helyen kapni már Ac 92mm PWm-es ventit. Majd még tts-nek írok hátha van vagy lesz még neki. esetleg más PWM ventit nem tudtok ajánlani?

• PartyShan

aktív tag

Sziasztok!

Én is vettem egy TX2-t és meg kell hogy mondjam abszolút nem vagyok vele megelégedve.
    3800+ X2 procim van és alapon 32-36 fok szokott lenni TX2-vel terhelve orthos-szal (30perc)
    felment 52fokra. Lehet én vártam túl sokat a hűtőtől de nekem nem érte meg, mivel a gyári AMD hűtőm is pontosan ugyanezeket az eredményeket hozta. Sőőőt Idle-ben még alacsonyabb is volt. Ráadásul még hangos is hűtő szal nekem nem jött be.Bár mondom lehet én vártam tőle túl sokat,de sztem ha agyári amd-m is tudja ezt akkor illene a TX-nek legaláb5 fokkal alámenni azoknak az értékeknek.

Új hozzászólás Aktív témák