Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheee
csendes tag
válasz
Anubis_9 #207 üzenetére
Universal Design for Intel LGA775 and AMD AM2/754/939/940 socket
szóval nem kétféle változat lesz, hanem egy, kétféle talppal a dobozban. sztem ennyi.
viszont annak örültem volna h ha a hyper tx-en is az amd leszorító mind a 3 izére (lábra, v nemtommire) rámenne a leszorításkor (nem csak 1re) -
Morpheee
csendes tag
lehet h megint nagyon amatőr kérdést teszek fel a rögzítésről de nincs mit tenni, az vagyok
szóval. mint fentebb említettem, nekem is kilógott a proci 1-2mm-rel. ezen igazítottam, és most le is fedi a procit a hűtő, viszont nem vízszintesen van rajta, hanem 1-2°-os eltéréssel. Nos, ez lehet probléma, vagy jobb így, hogy lefedi az egész tok felületét? -
Morpheee
csendes tag
Lehet h nálam van a hiba de elég érdekes dolog van itt. orthost hagytam futni 30 percig, és 55°C volt a max. ez nem is baj, de érdekes, hogy a két mag hőmérséklete közt van 5-6°C különbség. Szóval amíg az egyik mag 55°C-os addig a másik csak 48-49°C. Miért lehet ez? És egyáltalán baj-e?
-
Morpheee
csendes tag
ja és én nem használom a 4 tűs beállításokat, engem full fordulaton sem zavar a hűtő
-
Morpheee
csendes tag
Nos megérkezett, és szerelni is kellett miatta. mivel elöre vagy hátra kellene néznie, ezért egyértelműen az elöbbit választottam. Kiszedtem az összes takarólemezt a 3,5''-es slotokból hogy jöjjön a levegő. Nos, meg kell említenem h nálam sincs középen a hűtő talpzata, nem tudtam volna ráhúzni a leszorítót...
Már negyed órája megy orthos, de csak nem akar 53°C fölé menni a hőmérséklet (ez az előző hűtővel, GlacialTech 7300assal, 60°C fölött volt bőven)
Szóval én is egy újabb elégedett vásárló vagyok, ez nagyon jó vétel volt! -
Morpheee
csendes tag
válasz
Anubis_9 #190 üzenetére
és ha minden igaz, lesz még1
Haverok is erre akartak rábeszélni, a ph! teszt is meggyőzött, de a felhasználói tapasztalatok a legjobbak
Olcsó, és mint olvastam, elviszi az x2 3800+@2,4ghz-t.
Lenne azonban 1 kérdésem: az AsRock 939dual vsta alaplapon sztetek elfér majd az északi híd (gyári) passzívhűtőjétől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest