Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
sid.:Rc211v #3335 üzenetére
Hy!
Be lehet állítani, hogy milyen hőmérsékletnél milyen fordulatszámon menjen a venti. Ha megfelelő a ház szellőzése, és jó a pasztázás (mert ugye ezek a feltételei a jó hűtésnek), akkor lehetséges, hogy úgy is jól tudja hűteni a procit, hogy a fordulatszám nem megy 1500rpm fölé. És ha esetleg még a proci feszt is lejjebb tudjátok szorítani, akkor már jó eséllyel be tudjátok lőni a TX3-at egy lassabb fordulatú üzemmódra.
Üdv. -
japy
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2312 üzenetére
De ha veszel 1 Zalman ventit ahoz szoktak adni sebesség felezőt! A venti meg jó a házba!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2314 üzenetére
Látom egy nap ketten is be***tuk ezt!
Én is ma vettem egy ilyen hűtőt erre pörög nekem maxon...mígnem kiokoskodtam, hogy a PWM hiánya a hiba... És igazából így már tökre nem jó ár/érték arányú sajna ez a venti, mert akkor még plusz elenállás, vagy plusz potmeter, meg minden anyám kínja... Pedig ott volt az üzletben az AC Freezer7 Pro és ez, majd a csávóra hallgattam, hogy ő ezt ajánlja, gondoltam jó lesz nekem is, erre ebbe a topikba nem tévedtem el vásárlás előtt és most foghatom a fejem..Ja, és ha sikerült egy helyet találnod, hogy hol van ellenállás, akkor plz szólj.
Köszi
-
Daemon09
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2314 üzenetére
Bios-ban tudod szabályozni, meg a giga progijával.
-
Daemon09
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2312 üzenetére
Helló!
Pedig ventit kellene cserélned, vagy beiktetni egy potit, máshogy nem igazán tudod megoldani. Esetleg ha a rendszerhűtő helyére dugod, akkor azt tudod szbályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest