Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Közben megoldódott a problémám. Írtam a BirdPC-nek, ahol vettem, és kérdeztem, hogy ki tudják-e cserélni egy Freezer 7 prora. És egy az egyben kicserélték. Így a listaárhoz képest 300Ft-ot buktam, de az semmi ahhoz képest, hogyha ventit kellett volna vegyek, meg stb...
Szal nagyon korrekt, és vevőcentrikus bolt az a BirdPC.
(szerintem ha a szifonból rendeltem volna, ott tuti elhajtottak volna ilyen kéréssel...) -
Mr. Teddy
őstag
De közben kitaláltam.
EMBEREK: Nem kell valakinek egy Gyári CM Hyper TX2-es venti? Kb eddig ment 3 órát. És kb egy új PWM-es venti árában odaadom, akinek kell, vagy egy picivel alatta...
Ha valakit érdekel, privizzen, és megbeszéljük. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
sid.:Rc211v #2314 üzenetére
Látom egy nap ketten is be***tuk ezt!
Én is ma vettem egy ilyen hűtőt erre pörög nekem maxon...mígnem kiokoskodtam, hogy a PWM hiánya a hiba... És igazából így már tökre nem jó ár/érték arányú sajna ez a venti, mert akkor még plusz elenállás, vagy plusz potmeter, meg minden anyám kínja... Pedig ott volt az üzletben az AC Freezer7 Pro és ez, majd a csávóra hallgattam, hogy ő ezt ajánlja, gondoltam jó lesz nekem is, erre ebbe a topikba nem tévedtem el vásárlás előtt és most foghatom a fejem..Ja, és ha sikerült egy helyet találnod, hogy hol van ellenállás, akkor plz szólj.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest