- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
lol
..Igen igy már annyira nem jó ár érték arányú hogy kell venni hozza potmétert vagy másik ventit.. sőt én már az előlapi szabályzó panelnél tartok
(8k).. de nem fogok venni sztem ilyet.
. Ja és persze hogy én is megnéztem tegnap neten hogy az AC Freezer 7 pro az 4 tűs csatis és ez tovább bosszantott
Meg az hogy az első Hyper TX (ami még nem TX2 volt és külön AMD-s meg Inteles volt) az is 4 tűs volt .jáj
..
Egyébként én olvasgattam a topikba hűtő vásárlás előtt és csak azt láttam hogy a giga lapok tudják szabályozni azt viszont nem hogy a P45 az nem
ez a legolcsóbb venti szabályzó zalman FAN MATE 2
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

..Igen igy már annyira nem jó ár érték arányú hogy kell venni hozza potmétert vagy másik ventit.. sőt én már az előlapi szabályzó panelnél tartok
(8k).. de nem fogok venni sztem ilyet.
. Ja és persze hogy én is megnéztem tegnap neten hogy az AC Freezer 7 pro az 4 tűs csatis és ez tovább bosszantott
Meg az hogy az első Hyper TX (ami még nem TX2 volt és külön AMD-s meg Inteles volt) az is 4 tűs volt .jáj