Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Én már cseréltem ventit, ráadásul ha valamiért kiveszem a hűtőt akkor a visszarakáshoz le szoktam venni a burkolatot ventistől, úgy sokkal könnyebben hozzáférni a rögzítőkhöz . Ha rögzítve van a hűtő akkor csak felfelé le kell húzni érzéssel , lehet érezni mikor jön . Esetleg előtte a venti csatlakozóját húzd le, nehogy amikor teljesen lejön akkor elszakítsd . Feszegetni nem kell semmit, a műanyagnak vannak rögzítő karmai, a bordákban meg van nekik egy "sin" marva .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- be quiet! Pure Power 12 M 850W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest