- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoiyep
csendes tag
válasz
johniee
üzenetére
Burkolat fennt volt, kivett alaplapon próbálkoztam de nem pattant be, átlósan nem ugrott fel, egyik szemközti oldal kipattant folyamat, két egymás melletti oldalas megoldással meg szó szerint erőböl erőszakoltam de sikertelenül és nem bántam vele kesztyűs kézzel, a proci sarkainak nyomai bennmaradtak a rézhűtőlapon... már nekem fájt ahogy hajlongott szerencsétlen lap, pöcökmegoldással már volt dolgom probléma nélkül de ez agyrém volt. Csavarozásnál már lekaptam a burkolatot, de ez már nem osztott-szorzott, feldobtam ügyesbe. Mindenesetre ha jól fennvan nagyon prímán teljesít, ráadásul 3500ért vettem a sajátom szal elégedett vok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest