- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Attól tartok ebbe nem én bonyolódtam bele. A cpu hőfokod 33 fok. Amit be is linkeltél.
A 23 fok egy 24 fokos szobában ezzel a hűtéssel nem lehetséges (ez egyszerű fizika, nomeg józan ész kérdése). Ennyi és nem több.
Az, hogy egy valamilyen alaplapi hőmérő minek a vélt vagy valós hőmérsékletét mutatja nem jelent semmit. Az hogy te mit hiszel el és mit nem, az csak rajtad múlik.
Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy ha ezt elkezded terjeszteni is, esetleg nevetség tárgyává teheted magad.
Egyébként ha cpu hőfokot akarsz mérni, és intel processzorod van, akkor az intel saját programjával mérj (tat), mert az fog neked korrekt hőfokot mutatni (nagy valószínűséggel).
Részemről ennyi, a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged