- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Pipó
őstag
Most látom, van a Mi.landban is, majd ott veszek. Köszi a segítséget. Üdv, Pipó
-
Pipó
őstag
Halihó!
A Varázspálcán tényleg van, de a kettő együtt is csak kb. 1000 Ft. Ennyiért is kihozzák? Üdv, Pipó -
G@ben
addikt
Nekem van ilyenem és 12 cm-es Coolink ventivel tökéletesen megy. Nem tudom, mennyire szabályoz le, de amikor 5V-on járattam a ventit, akkor kb hasonló volt a légszállítása, mint ezzel a minimum fordulaton.
Ha meg két venti van rajta két csatlakozóval, akkor értelemszerűen kettő potit kell venni. -
Pipó
őstag
Sziasztok!
Coolink U1L2 hűtőm van, ami 4700-at pörög. Szeretném egy kicsit lejjebb venni a fordulatszámát és találtam erre egy potmétert a Coolink oldalán. Már csak kellene tudnom, hogy hol lehet ilyet kapni, mennyiért, és van-e valakinek tapasztalata vele. Ja és még egy. Mivel a hűtőmön két venti van, egy vagy kettő potméter kell, hogy mindkét ventit szabályozza.
Köszi előre is! Üdv, Pipó
Aktív témák
Hirdetés
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest