Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
jodamester #45 üzenetére
ahogy fentebb már többen is említették:
RMClock Utility...[link] -
bolondember
MODERÁTOR
huhh, azt, h pontosan melyikbe, meg minden, azt nem tudom, nem vettem eszre, h 939ed van, SRY...
Joval ujabb RMClock utilityd van, de ha minden igaz, csinalj meg egy profilt, ahol a minimumokat allitod be (polo 4*200, 1.00V), es apply.
Aztan probald meg a profilvaltast...
megj.: nem 1-3 vagy 2-4 ha dual?! -
bolondember
MODERÁTOR
kuldj egy screenshotot a Management fulrol, pls!
Amugy ott be kell allitani a minimum feszt/szorzot, meg az alap feszt/szorzot, es utana muxik...
De mondom, a gond lehet, h ott lesz, h a 2 modul miatt nem megy, esetleg mashova kell tenni oket (teszem azt 1-3, 1-4, nemtom)...
Regen nekem is ment 1 modullal, aztan a masodikat beleteve mar nem, szinte azonnal fagyott a szentem... -
bolondember
MODERÁTOR
van 1 progi fenn a neten, azzal jobban be lehet loni a C'nQ-t...
RightMark CPU utility - vmi ilyesmi...
Amugy megvan ra az esely, h a 2 memoria modul miatt nem megy a kulendkvijet, 1el nekem is ment, 2vel nem - nezz utana a hasznalati utasitasban (az alaplapodeban, ott valszeg a C'nQ helyet is megtalalod a biosban....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- FOTÓS beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged