Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Serijack
üzenetére
Nekem win8 64 bit-en is ment a dolog , az amd64/win7 könyvtárban levő driverrel. Az eszközkezelőben nekem is ConCorde néven jelenik meg a tab, ha simán rádugom usb-n, viszont én flash módba tettem a tabot az itt feljebb is leírt módszerrel, így ismét új hw-ként jelent meg, aminek az installálása során megadtam a mellékelt drivereket tartalmazó mappát. Én személy szerint kicsomagoltam az összes drivert, ezt adtam meg az installáció során, bepipáltam, hogy az alkönyvtárakat is nézze, és szépen megtalálta és felrakta magának ami kell. A progiban ezután zölden világított az eszköz, csak betallóztam az img-t, és ráböktem a frissítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest