- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
En szetszedtem atomjaira a toltot amit adnak, kicsereltem masikra, atforrasztottam, multimeterrel mindent kimertem, azzal semmi gond nincs. Csak a PWM aramkor maradt, vagy az akkumulator.
Annak ellenere, hogy uresjaratban alig 500-550mA -t vesz fel 5V-on a toltocsatlakozon, iszonyatosan melegszik a hatulja a tabnak, ergo hoveszteseg van. A szetszerelesi kep alapjan pont a taparamkor resz felett van meleg (a tabot meg nem szedtem szet, uj, es 1 napja sincs meg
).Vagy tervezeshibas a NYAK, vagy a PWM aramkor sajat belso szoftvere hibas, en erre gyanakszom inkabb.
Meg egyedul az akkut tudnam kicserelni es kulon megvizsgalni (van li-ion tolto aramkorom), de ha az akku is rendben van (es 80%-ig biztos vagyok benne meromuszeres meres nelkul is hogy igen), akkor csak a PWM kor marad, ami amugy is tul gyanusan meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).