Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
Én is hasonló dolgot vettem észre. A tab elég jól bírja egy töltéssel, viszont változó, kicsit becsapó az akksi százalékos állapotának kijelzése. 100%-nál levettem a töltőről, és használtam a tabot egyenletesen, kb 3 órán keresztül. Az első óra alatt lement 100-ról 80 környékére, utána 80-ról 70-re meg egész két óráig merült. Tegnap este több mint egy óra videót néztem vele 14!-os akksival, miután kikapcsolt. Nekem úgy tűnik 100-ről kb. 80-ig valahogy gyorsan leszámlál, utána már más tempóban fogynak a százalékok

A batterystats.bin törlése semmit sem változtat. Ha valaki érzékel ilyesmit, akkor az csak valamiféle placebó hatás. A batterystatsban csak az aktuális fogyasztásra vonatkozó információk vannak, amikből dolgozik a beállításokban levő akkumulátor menüpont. A fájl tartalma kb törlődik minden alkalommal, amikor 100%-os töltöttséget ér el a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest