Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Tévézést próbálgattam rajta.
Az xbmc 12.1 nem működik rajta, szerencsére a 13-as alfa2 jónak tűnik. A tvheadend szerveremhez fel tud kapcsolódni és a livetv részen szépen megy az sd adás. A hd azért nem megy, mert ez a progi nem támogatja (a hw codec-es változat pedig nem túl stabil még).
A bsplayer saját hardveres lejátszásakor az sd dvb-t adás képe helyén csak elkent csíkok vannak, system dekódolással már jó, csak hajlamos elveszteni a szinkront a kép és hang (hd-ban érdekes módon ez nem annyira jellemző).
A tvhguide progival belső lejátszójával pass-through módban meg a lejátszás, de itt ott még szinkron probléma jelentkezik.
3DMark -ban 2740 / 2040 pont körüli eredményeket ad. Antutu 10600 körül adta egy próbából.
Nem is tudtam, hogy van concorde újságosstand, párba belelapoztam.
Billyentyűzetes tokba úgy tudtam csak betenni, hogy a tablet mögé hajtottam az ajtaját, mert egyébként útban van az.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Borderlands 4
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest