- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atigoku
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=wyipy7UH72w
itt egy link róla ezek az enyémek . hát egy sima házimozira kötve nem jó de nagyon szép éles hangot ad !!!
egy stereo erősítővel kipróbáltam nagyon szép hangja van egy kis gond van vele hogy a mély nem valami hangos . de ha raksz mellé egy mélyládát szerintem tökéletes!!!! nekem megérte és még szépek is ! -
::Geri::
tag
Óvakodjatok ettől a Conantől. Ha valaki olcsó szettet akar újonnan akkor inkább Magnat motion. De ajánlom annak aki 5.0-t akar hogy nyugodt szívvel vegyen használtan , sok esetben ki lehet jönni féláron. Aprónet, hificity, de amit tudok ajánlani az dvdcenter.hu fórumon az adás-vétel topic, ott a cuccaikra vigyázó emberkék vannak a ''nemátbaszós'' fajták.
Én is így indultam először, hm 2 front kéne , vmi jobb aztán késöbb a többi. A fenéket! 5.0! Ki is néztem magnat motion 990, 50e volt, de aztán meghallgattam... Aztán egy nagy szerencse fojtán egy régi kedvencemet Dali AXS szett , anno 1 éve hallottam, csak akkor még 220e volt, leértékelték rettenetesen, na kaptam is az alkalmon, elmartam az utolsó darabot. Utána fél év várakozás-spórolás és most végre megvan egy yamaha-rxv-450 erősítő és yamaha sw-315 sub-al A mozim. Ezt csak azért írom le mert utólag nagyon megbánná az ember ha vmi szart venni elhamarkodva, én is pont ezt akartam, de végül 6-7 hónapot vártam , nehéz volt de nagyon megérte. -
User64476
őstag
válasz
User64476 #17 üzenetére
Elmentünk, és meghallgattuk a nagy állót. Nem vettük meg, pedig 24ért adták.
A felépítése, összerakása nem tűnik rossznak, egész jó a kivitelezés. A faanyag a hivatalos weblappal ellentétben nem MDF hanem sima fóliázott pozdorja lap, sajnos 12mm. A két mélyközép hangszóró kivitele jó, membránja megfelelően merev, ám a felfüggesztés kőkemény, alig lehetett benyomni a sugárzót. A hátán 2db jó 6-7cm átmérőjű bassrefelx cső van, ennek, és az oldalának kopogtatása alapján arra következtetek, hogy a beépített ''mélynyomó'' és a két 16centis mélyközép el van választva egymástól. Döbbenetes a mélyátvitele! 30Hz körül még biztos hogy szól, szinte olyan mélyre megy, mint az otthoni mélynyomóm. A magas pici csipogó, amely nem mészik túl magasra, és elég fémes hanggal rendelkezik.
Ami miatt nem vettük meg: a mély nagyon nagy túlsúlyban van, minimumra kellett tekerni az erősítőn a mélyet, hogy kb. kiegyenlített legyen a középpel, magassal. Nagyon mélyre megy, de bizonyos (nagyon zavaró) frekin állatira búg. Ez nagyon hallatszik pl. gitárnál, éneknél, bőgőnél, de mindent elront. A magasa nem vészes, de meglehetősen karcos, éles, csipog.
Ha a búgás nem lenne, valószínűleg megvettük volna. Elég jól néz ki, nem drága, és megfelelő, átlagos hangminőséget nyújt.
A kis front doboz állítólag pont mélyhiányos, a centert sem hallotuk. -
User64476
őstag
válasz
TheReMiXeR #12 üzenetére
Milyen lett a végeredmény?
-
tundra
tag
-
tundra
tag
-
tundra
tag
Üdv 4d!
Én szeretnék venni egy Conan B1 front hangfalpárt a pc-hez, de nem tudom hogy mágnesesen árnyékolt e. Csak onnan gondolom hogy árnyékolt, hogy a gyártó front hangszórónak is ajánlja.
Meg tennéd, hogy közel viszed az öcséd B1-ét egy TV-hez?
Ha nem lilul a TV, akkor árnyékolt.
Ha lilul akkor sajnos nem jön be. -
4d
aktív tag
Sziasztok. Én birtokolok már egy ideje ilyen hangfalakat. Nekem a nagy 3 utas van, az öcsémnek pedig 2 utas. Egy ősrégi HK-val hajtom és meg vagyok vele elégedve. Kissé túl van tervezve ez a rendszer egy lakásba, a hangszínek bőven mínuszban vannak és a loudness sincs bekapcsolva. Kevés viszonyítási alapom volt a vásárlásnál de nekem nagyon megfelel.
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
gyulabacsi #11 üzenetére
Kolega holnap vesz egy szettet, majd megírom, hogy milyen
(ittveddmegponthu-n Yamaha 350-es erősítő+Conan szett (2front+2háttér+1center 80K) -
gyulabacsi
tag
esetleg még vki aki birtokol ilyet vagy hallotta szólni?
magas frontot...
stereó rendszerbe kellene csak nemtudom érdemes-e...
(mármit hogy olcsó az tuti csak hogy nem-e nagyon gagyi?!?) -
TheReMiXeR
senior tag
Üdv.
Nem akarok nagyon belepofázni a dolgokba, de a Hficity.hu-n valaki tesztelte a kicsi frontoknak valót.
Azt írta kb. hogy az árához képest sokkal többet tud.
Biztos nem hasonlítható össze egy hasonló méretű és tudású Tannoy dobozkával de az árát mindenféleképpen megéri.
Saját véleményem az, hogy akinek olcsó és aránylag jó cucc kell, akkor érdemes ezekbe befeccelni!
Bővebben: link
Üdv.Én -
Rover623
félisten
Én egy szóval nem állítottam, hogy az EASTTECH gyárt jó szélessávú motort...
De a mindenféle csillivilli ezüstös-feketés-műanyag-3600W-os 5.1-es PC-s cuccoknál biztos jobb...sőt megkockáztatom, hogy az igen kiváló ár/érték arányú Genius SW 5.1-et is ''befogja''...egy kategóriával nagyobb teljesítmény leadása mellett... -
pweisz
senior tag
Conan asszem nem szállásávuakat gyárt
ez durva lenne ennyi pénzért
Egyébbként szivesen meghalgatnák egy ilyen Conan, gondolom elég barbár hangja van(szóvicc, nagyon olcsók, nem értem hogy tudják enyiből kihozni. Atól hogy csak egy kondi szolgál benne még lehetne jó, de valahogy nem hiszek benne hogy az. Bár a számítógépes cuccoknál még mindig jobb lehet.
-
Rover623
félisten
Elmondanám, hogy a Jamo 8-as sorozatban (18,28,38,68,98,128) sem volt ''hangváltó''...
Pedig annak idején egy pár 68-ast (kb. akkora mint a Conan bookshelf) 53.000 pénzért vesztegettek...
Egyébként nem a hangváltó meglététől vagy hiányától szól jól egy speaker, ezt remélem tudod...
Hallottál te már rendes szélessávú hangszórót?
Ott még egy vacak kondi sincs, mint ezekben... -
Rover623
félisten
válasz
gyulabacsi #2 üzenetére
Tapasztalat nincs...
De...
Ennyi pénzért ennyi anyagot nem kapsz...25e HUF egy pár álló doboz...?
Dobozonként 20cm+2x16cm+tweeter...?
Meg még faanyag is?
Center 7e HUF?
A motorokat az EASTTECH gyártja, nem egy nagy durranás, de a SOMOGYI-val felveszi a versenyt...
Szvsz..megéri!
Javaslat: hátteret ne vegyél...minimum a pici frontnak valót tedd hátra is. A két szélessávúnak szerintem kevés a magasa, és DD vagy DTS esetén oda is rendes hang megy.
[Szerkesztve] -
gyulabacsi
tag
ez a téma engem is érdekelne!
valakinek tapasztalat? -
plukacs7
aktív tag
No. Szóval hirdetik ezeket a magyar gyártmányú hangfalakat, középkategóriásnak. Van belőle dögnagy 3 utas , beépített basszreflexszel, közepes 2 utas, háttér meg center.
Az ára elég jó, de tapasztalat van vele? Továbbá ha egy 5.1-es erőlködőre kötöm rá, és nincs basszláda külön csak a dögnagyokba integrálr bassz (elvileg 30hz-től játszik, gyakorlatilag...???) az úgy jó lesz nekem?
Tényleg, ilyen névvel barbár a hangja? Esetleg aki régebb óta használja van minőségi tapasztalat?
Egyébként Audigy LS-ből menne valami házimozi erőlködőre digitális koax, onnan meg a drótok a hangfalba, szóval semmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest