Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz hokuszpk #41 üzenetére

Ez jogos, pótoltam a leírást az adatlapon! Egy 3080 10G mellett ücsörög az 5700X, 32 GB RAM társaságában egy B550-es lapban. Az egész hóbelevancot egy durván túlméretezett custom loop hűti külső radiátorral, így a hőmérséklet miatt nem vesz vissza se a CPU, se a GPU a boost órajelekből.
    Ha munka, akkor általában backend fejlesztés, desktop gépek számára nem teljesíthetetlenül magas igényekkel (leginkább a RAM tud kevés lenni, pl. a mostani projectemhez 25+ GB RAM kell, hogy ne egy órán át fussanak a tesztek), terveztem beleásni magam az ML-be, de nincs időm rá mostanában. A múlt héten vettem friss, ropogós új laptopot, szóval mostantól ismét "B" terv munkára a desktop, ha valami lenne a laptoppal.
    A 40x0-s szériát kihagyom, talán az 5080-on elgondolkodom majd. Ha nem eszi meg az összes villanyt a kerületben és nem kérik el érte az ember veséjét.

Összesítve leginkább a minFPS miatt érdekelne, ahogy hallottam, abban az X3D-s procik jóval jobbak, mint az extra cache nélküliek.

Új hozzászólás Aktív témák