- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jogos, pótoltam a leírást az adatlapon! Egy 3080 10G mellett ücsörög az 5700X, 32 GB RAM társaságában egy B550-es lapban. Az egész hóbelevancot egy durván túlméretezett custom loop hűti külső radiátorral, így a hőmérséklet miatt nem vesz vissza se a CPU, se a GPU a boost órajelekből.
Ha munka, akkor általában backend fejlesztés, desktop gépek számára nem teljesíthetetlenül magas igényekkel (leginkább a RAM tud kevés lenni, pl. a mostani projectemhez 25+ GB RAM kell, hogy ne egy órán át fussanak a tesztek), terveztem beleásni magam az ML-be, de nincs időm rá mostanában. A múlt héten vettem friss, ropogós új laptopot, szóval mostantól ismét "B" terv munkára a desktop, ha valami lenne a laptoppal.
A 40x0-s szériát kihagyom, talán az 5080-on elgondolkodom majd. Ha nem eszi meg az összes villanyt a kerületben és nem kérik el érte az ember veséjét.
Összesítve leginkább a minFPS miatt érdekelne, ahogy hallottam, abban az X3D-s procik jóval jobbak, mint az extra cache nélküliek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest