Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
hohohohóó...
üzenetére
Én céges laptopot szoktam hurcolni magammal,
akksi idő irreleváns úgyis mindig rádugom a töltőre. De mivel laptop, így nem csak az irodába bejárva tudok rajta dolgozni ellentében azzal, hogyha egy PC lenne az irodában, hanem pl. hazaviszem és akár ott is.
Tehát miért fizetne valaki laptopért kérdésre a válasz: mert könnyű elvinni A-ból B-be. Mivel táskába kerül engem nem érdekel, hogy 1 kilós vagy 5 kilós a gép, illetve mint mondtam úgyis mindig töltőn van mikor használom, így az akksi ideje is valóban irreleváns, ahogy a másik kommentelő írta.Épp, hogy jobban örülnék ha valami jobban kikitelt, vastagabb (= jobb hűtésű) gépet adnának a vékony szarok helyett de hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Jelszókezelők
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest