- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
elvben müködik magyarul is.
aztán, hogy mennyire ért az már egy másik történet.
Úgy valami miatt kérdeztem a Chat GPT magyarul Szondi Györgyről aki védte a töröktől Drégely várát. erre az idióta Chat GPT elárasztott infókkal egy Szondy György nevű valami professzorról minden áron a 19 század végéről, mintha nem is hallott volna a történelmi személyiségről. Vagy nem ismerte a magyar történelmet.Marhára a szájába kellett rágni, hogy a várkapítányról van szó.... Pedig bőségesen van anyag a történelmi személyiségről is a neten.
-
Kansas
addikt
Edge-ben már mocorog... bár magyarul nem próbáltam, nekem a céges és az otthoni Windows-om is angolul műxik, leginkább azért, mert egyszerűen kompatibilisebb sok mindennel így, és ha valami nyűge van, azt is úgy mondja meg, hogy könnyű rá keresőben használható találatot kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged