Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
elvben müködik magyarul is.
aztán, hogy mennyire ért az már egy másik történet.
Úgy valami miatt kérdeztem a Chat GPT magyarul Szondi Györgyről aki védte a töröktől Drégely várát. erre az idióta Chat GPT elárasztott infókkal egy Szondy György nevű valami professzorról minden áron a 19 század végéről, mintha nem is hallott volna a történelmi személyiségről. Vagy nem ismerte a magyar történelmet.Marhára a szájába kellett rágni, hogy a várkapítányról van szó.... Pedig bőségesen van anyag a történelmi személyiségről is a neten.
-
Kansas
addikt
Edge-ben már mocorog... bár magyarul nem próbáltam, nekem a céges és az otthoni Windows-om is angolul műxik, leginkább azért, mert egyszerűen kompatibilisebb sok mindennel így, és ha valami nyűge van, azt is úgy mondja meg, hogy könnyű rá keresőben használható találatot kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Xbox Series X|S
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő