Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
elvben müködik magyarul is.
aztán, hogy mennyire ért az már egy másik történet.
Úgy valami miatt kérdeztem a Chat GPT magyarul Szondi Györgyről aki védte a töröktől Drégely várát. erre az idióta Chat GPT elárasztott infókkal egy Szondy György nevű valami professzorról minden áron a 19 század végéről, mintha nem is hallott volna a történelmi személyiségről. Vagy nem ismerte a magyar történelmet.
Marhára a szájába kellett rágni, hogy a várkapítányról van szó.... Pedig bőségesen van anyag a történelmi személyiségről is a neten. -
Kansas
addikt
Edge-ben már mocorog... bár magyarul nem próbáltam, nekem a céges és az otthoni Windows-om is angolul műxik, leginkább azért, mert egyszerűen kompatibilisebb sok mindennel így, és ha valami nyűge van, azt is úgy mondja meg, hogy könnyű rá keresőben használható találatot kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Marhára a szájába kellett rágni, hogy a várkapítányról van szó.... Pedig bőségesen van anyag a történelmi személyiségről is a neten.