- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ahogy kispx fórumtárs is említette , a Chrome erre épül annyi különbséggel ,hogy abba a Google még "belevarázsolja" a "x@rságait" (hogy idézzelek
) . A különbség innen adódik = mentes a Google sallangjaitól .
Saját tapasztalataim a Chromium 64bit verzióról : Nálam fent van egy ideje a Chromium 64 bites verziója ,de én nem vettem észre semmi különbséget sebességben ez ,és a Chrome között. Talán mintha a Chrome gyorsabb is lenne
,de nem biztos . Azt látom a weboldalán ,hogy szinte naponta frissül,de nem automatikusan . Manuálisan kell telepíteni a frissítéseket ,vagy lehet feltenni updatert ,ami külön progi ,stb. Létezik vagy 7-féle updater hozzá,de én nem tettem fel egyiket sem . Én annyi különbséget vettem észre a Chrome-hoz képest,hogy pár opció hiányzik a beállításoknál ,és a pluginek is rendesen ki vannak "gyomlálva" . A többi beállítás nagyjából megegyezik a chrome-éval. Jah meg annyi ,hogy automatikusan "megtalálja" a chrome pepper flash playerét pár hete ,és nem kell neki beadni parancssorosan. A google "leskelődő" x@rságaitól mentes, az biztos.
Ennyi röviden ,tömören a Chromiumról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Commodore 64
- Temu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . A különbség innen adódik = mentes a Google sallangjaitól .
,de nem biztos . Azt látom a weboldalán ,hogy szinte naponta frissül,de nem automatikusan . Manuálisan kell telepíteni a frissítéseket ,vagy lehet feltenni updatert ,ami külön progi ,stb. Létezik vagy 7-féle updater hozzá,de én nem tettem fel egyiket sem . Én annyi különbséget vettem észre a Chrome-hoz képest,hogy pár opció hiányzik a beállításoknál ,és a pluginek is rendesen ki vannak "gyomlálva" . A többi beállítás nagyjából megegyezik a chrome-éval. Jah meg annyi ,hogy automatikusan "megtalálja" a chrome pepper flash playerét pár hete ,és nem kell neki beadni parancssorosan. A google "leskelődő" x@rságaitól mentes, az biztos.
Ennyi röviden ,tömören a Chromiumról.