Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Semmi bizonyítékod nincs a Chrome adat gyűjtéséről amennyíben van állj elő vele. Azt hittem te ennél komolyabb vagy......
(de ha lehet ne a bombagyár.hu-val állj elő....
)Megjegyzem a Chrome-ból az 5-ösnél kivettek 1 csomó mindent ami az olyanokba mint te aggályt kelt. (azért így írtam mert vannak akiet ez nem riaszt el
engem se és nem vagyok egyedül azért elég népszerű a Chrome.... továbbá nézd meg az sg fórumon a Chrome topikot semmien bizonyítékod NINCS hogy a comodos srácok nem lopnak. a szájukat jártathatják hogy de fasza csávók vagyunk ezt használjátok mi védünk. Dettő az srware és a többi önjelölt adatvédő bajnok. én inkább megbízom a GOOGLKE-ben mint 1 általam soha nem hallott SRWARE izébe. )A Chrome mindig ezek előtt lesz 1 lépéssel.

Ettől függetlenül a Dragon is a szivem csücsije lesz mertt Comodo termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- VR topik
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Diablo IV
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)