- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyati12
lelkes újonc
Sziasztok!
Mostanában engem is egyre jobban érdekelt ez a téma, a kisfiam miatt. Utána olvastam jobban, és sokan az árnyékoló festéket javasolták. Rendeltem is egyet erről az oldalról. Tényleg bevált, úgyhogy érdemes kipróbálni. -
powerwade
senior tag
Egyéb vélemény?
-
powerwade
senior tag
Sziasztok,
Kicsit meghökkenve érzem magam. Egy ismerősöm ajándékba kapott egy a címben szereplő "fóliát". Kicsit googleztam, és nem hittem a szememnek. Úgy gondoltam, kikérem pár szakember véleményét a következő "termékről":
A COMMUNIGUARD egy olyan informatikailag kezelt fólia, ami segít megvédeni a szervezetet a elektroszmog káros hatásaitól a mobil kommunikációs eszközök használata során...
Bővebb információt pl. itt kaphatsz.
Ez most komoly? Informatikailag kezelt fólia??
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest