Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
+4? mi is az? amikor az ember bekapcsolja a gépet és megnyomja a run/stop-ot meg a reset-et és elkezd jó kis kódokat irogatni csak úgy a maga és hasonszőrű haverjai szórakoztatására....hmmm,milyen már az...órákig görcsölni egy progi feltörésével,megkeresni az örökéletet...hm...csak azért írogatni demókat,hogy villogjanak az emberek egymás előtt,meg kitalálni pl a digi konvertert /thanx to WIT,ha jól tudom Ő alkotta az első/ ,hogy a c64-ről LOPOTT zenék jól szóljanak a kis masinán is... a SID kártyáról már nem is beszélek
vagy amikor BAND/NST volt olyan kedves és készített nekem egy hang digitalizáló karit a +4-hez,az volt a minőség
...ezt én nagyon sokáig tudnám folytatni,de nem akarlak benneteket untatni 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy amikor BAND/NST volt olyan kedves és készített nekem egy hang digitalizáló karit a +4-hez,az volt a minőség