Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
+4? mi is az? amikor az ember bekapcsolja a gépet és megnyomja a run/stop-ot meg a reset-et és elkezd jó kis kódokat irogatni csak úgy a maga és hasonszőrű haverjai szórakoztatására....hmmm,milyen már az...órákig görcsölni egy progi feltörésével,megkeresni az örökéletet...hm...csak azért írogatni demókat,hogy villogjanak az emberek egymás előtt,meg kitalálni pl a digi konvertert /thanx to WIT,ha jól tudom Ő alkotta az első/ ,hogy a c64-ről LOPOTT zenék jól szóljanak a kis masinán is... a SID kártyáról már nem is beszélek
vagy amikor BAND/NST volt olyan kedves és készített nekem egy hang digitalizáló karit a +4-hez,az volt a minőség
...ezt én nagyon sokáig tudnám folytatni,de nem akarlak benneteket untatni 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy amikor BAND/NST volt olyan kedves és készített nekem egy hang digitalizáló karit a +4-hez,az volt a minőség