- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Bithunter
tag
És az hogy szép a hangjuk, az csak egy dolog!
De a szerzők, akik a byte-okból zenét kovácsoltak valahogy! Az volt az igazi számítógépes zene... ma már ilyet nem találni, esetleg intrókban, cracktrókban.
Ben Daglish, Matt Gray, Thomas Detert, Chris Hülsbeck, David Whittaker és persze a halhatatlan Rob Hubbard! Soha nem lesznek már olyan művészek, akik olyan módon, olyan eszközökkel és olyan stílusban írnak zenét, ahogy azt ők tették. -
ennek az a magyarázata, hogy rezetelni lehetett a gépet a hátlapján lévő egyik port két lábának rövidre zárásával (a ketridzsek is ezt csinálták). viszont volt egy másik kombó is, ami szintén rezetelt, viszont a rövidzár kiüthette a sid chipet is. mindkettő elterjedt megoldás volt.
-
Padawan33
tag
Igen.Nekem még van is valahol egy csomó Sid valamelyik cd-men.Meg Amigás zenék is
mod,s3m-ben.A mi napig hallgatom őket.Annak idején verhetetlen volt a c64+amiga hangban.Meg az amiga azt hiszem még scrollozásban.Azért voltak olyan nagy játékok a Pinball-ok,mert pc-n nem tudtak úgy programozni.Az amiga hardware-ből megoldotta. -
Padawan33
tag
Persze hogy jó kis gépek.
Csak sokallom egy kicsit.Mikor el akartam adni mindíg kiröhögtek hogy ''mit akarsz ezzel a régi sz*rral?''Pedig nekem volt sok ilyen régi sz*r.Nem kellett semmit csinálni,boot-olt magától,nem akadt mert volt egy adott konfig és arra kellett írni a progit.Sokxor volt karikás a szemem,mert toltam egész éjszaka...
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged