Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs tiktokom (mondjuk azt hallottam, hogy Bacsis mester ott ad le élő adásokat, úgyhogy olyan hűdeborzalmas csak nem lehet
), de volt szerencsém huzamosabb ideig battle royale játékokkal játszani baráti ajánlás jóvoltából, és sajnos le kell romboljam a negatív előítéleted (ami egyébként nekem is volt mielőtt nem játszottam ily fajta játékokkal), de ha eredményes akarsz lenni, akkor kell a "nagy figyelem és összpontosítás" mint bármely más játéknál. Nem lehet csak úgy hűbelebalázs módjára mendegélni, mert azt veszed észre, hogy minden egyes alkalommal hamar leszednek, csakúgy mint anno Quake 3-ban, vagy Unreal Tournament-ben.Az pedig, hogy nem fog feltámadni a genre... ha az újonnan megjelent folytatások nem hozzák a régiek minőségi szintjét, akkor ne lepődjünk meg, hogy a rajongók a régebbi címeknél maradnak, az átlag gamer pedig a heti szinten patchelt battle royale játékoknál. Mindennek megvan az oka.
Mondom ezt úgy, hogy pár alkalommal már végigjátszottam a Commandos első részét, meg mennyi minden más retró játékot.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de volt szerencsém huzamosabb ideig battle royale játékokkal játszani baráti ajánlás jóvoltából, és sajnos le kell romboljam a negatív előítéleted (ami egyébként nekem is volt mielőtt nem játszottam ily fajta játékokkal), de ha eredményes akarsz lenni, akkor kell a "nagy figyelem és összpontosítás" mint bármely más játéknál. Nem lehet csak úgy hűbelebalázs módjára mendegélni, mert azt veszed észre, hogy minden egyes alkalommal hamar leszednek, csakúgy mint anno Quake 3-ban, vagy Unreal Tournament-ben.