Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Donki Hóte #10 üzenetére
Kb 2 hónapja rendeltem a gmktec oldalról k11 gépet, se vámot se áfát nem kellett fizetni. Priority szállítás, ők intézik. A vámon kb 4 óra alatt átment, úgyhogy olajozottan megy ez. Kb 10 munkanap alatt itt volt a gép Kínából. Két negatívumot lehet megemlíteni, a win11 pro nem aktivált és kapcsolódik ehhez a második probléma. A support a szállítási kérdésekben 1 nap alatt válaszolt, sőt 2x upgradeltem a megrendelést. Azt megcsinálták. Viszont amikor OEM win11pro keyt kértem, nem válaszolnak.
ok, lehet használni a wint, de szeretném beaktiválni. Valószínűleg vennem kell egy olcsó kulcsot valahol. Meg a garancia jó kérdés lesz, ha szükséges. Remélem nem kell.
Az EU site jóval drágább, a magyar kiskerek meg kb 50% felárral adják ugyanazt.
Az oculink miatt vettem az erősebb procival, de az igpu is teljesen korrekt, amire nekem kell. Oculinken hozzárakok egy 1660 supert, de később komolyabb dgpu is jöhet. A proci elég bika erős, a high end dgpu-n kívül elég lesz az ereje. Rx6700xtben gondolkodom
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- BMW topik
- Autós kamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest