Új hozzászólás Aktív témák
-
Darieen
csendes tag
Hello Neck!
Nekemis elküldenég, mert az istennek se sikerül. Előszőr sikeráld elinditani, de aztán valahogy nem jött össze.Szal totál elegem van.
Úgyhogy légyszi küld el nekem is, hogy kell felrakni ezt a szart.
Úgyhogy meg is fogom venni!!!
Csak a bosszú éltet, ne hogy már a telepítésben én maradjak alúl, ezzel a szar feltört gémmel szemben. -
dokesz007
aktív tag
Plz nekem is a setup-os kifagyásom van,,,nekem is küld el PLZ a fixet...lengyellel kissé bénán vagyok...szal inkább angol a gyengém..
THX előre is...
ja és élményre, és legfőképp irányíthatóságra az első rész a best on, azt kéne felújítani grafikailag az autó fizikáját meghagyva...
[Szerkesztve] -
Bass
addikt
Ahoz képest hogy nálad megröccen néha eléggé fikázod az NV karikat holott a colin 5-be nemtalálok olyan beállítást ahol szaggatna 40fps-t akkor is kiprésel magából és csak 6x AF nél fagy ki már rájöttem mert valsz az NV csak 4 és 8-at támogat (driverben) úgyhogy használom a 8x-t azt is Driverben állítom be.Szerintem még sima 5700-as karin is szépen menne havernál is elindult végre GF Ti4200 1024-ben úgy hogy nem kell hozzá atom gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest