Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
válasz
javorszky #34 üzenetére
Mert a mobilos F1-ben sikeres ez a customizálható kocsi és pilóta ötlet, de a licensz nem engedi, hogy a ferrarit lilára fesd. Az más kérdés, hogy ezek az “egyedi” festések irtó gagyik. Legalább lehetne valami szponzor matricákat dobálni mint az NFS-ekbe, mert az nagyon megdobná.
-
Chereiose
addikt
válasz
javorszky #15 üzenetére
Szia!
Lehet választani, ezt a host állítja be, hogy rendes 2019-es festések vagy multi livery. Annyira nekem sem jön be, de nagy része valamiért azzal játssza, úgy látom nekik jobban bejön.
Más: még elég ingatag a multi néha, főleg amikor vége a futamnak és vissza kéne dobjon a lobbyba, perceket tölt...Másik, hogy nektek nem dobálja az FPS-t néha csúnyán? Persze nekem csak egy 1060 3GB-van, 60-ra beraktam az fps limitet vsyncel, és pár dolgot mediumra vettem, így már jobb azért de érdekes kissé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő