Új hozzászólás Aktív témák
-
bali777
aktív tag
Nem rossz

Nekem még a legújabb frissítéssel is csinál csodákat a Ranked versenyeken.
Olasz nagydíj, első és második kanyarban rommá törték magukat páran, teljesen eltorlaszolva az utat. Levágom a kanyart, 10 mp bünti azonnal. Ezzel el is rontotta a heti futamos versenyem, mert 3. helyett 6. lettem
(Ez mondjuk nem Ranked verseny, hanem weekly event)Másik futam: megyen a pályán az egyenesben, előttem valaki kisodródik, a sóderben szerencsétlenkedik, elmegyek mellette: illegális előzés, adjam vissza a helyet

Másik szitu: sárga zászló, valaki a falban, elhaladok mellette: 5 mp büntetés sárga zászlós előzés alatt
De párszor van olyan is, h valamelyik nagytudású hátulról megforgat, a másik belém csapódik, erre akadályozásért én kapok időbüntetést. Azt nem bünteti, mikor elmegyek mellette az egyenesben, a barom meg rámhúz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ez mondjuk nem Ranked verseny, hanem weekly event)