- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
A srac nem en vagyok, es o sem vaganykodik evek ota 110-en megy, en meg aztan vegkepp nem, mert csak infot kozoltem. En kb. 75-os erossegen (gyengesegen) tolom, nemi segitseggel le is irtam egy korabbi hszben. A srac meg nem tudom ki, arra jottem ra, hogy F1 ligakat indit meg hogy 110-esen nyomja es assist nelkul. Ettol meg nem esport VB, de nem ugyetlen.
En megneztem a linkelt videot, es az elotte levo 10 karrier videot is, es lattam, hogy kb 1 mp-vel rosszabb idot tudott csak menni ugyanolyan beallitassal amikor nem skillepelte az F2 reszt. Nezz bele te is a junius vegi videoiba, valassz ki egy tetszoleges palyat, nezz meg egy Haasos idomerot vagy teszt programot, aztan nezd meg a linkelt video utanit ugyanazon a palyan, mert akkor kezdte ujra F2 nelkul a Haassal.
Nem zarom ki, hogy tudatosan van igy, de ha igen, akkor miert nem hivtak ra fel a figyelmet, nincs ezen mit titkolni, de amugy mi lehet az indok az eltero vezethetosegre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest