- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mastudio
újonc
Láttam már ezelőtt is a videóit, meg a srácot is ismerem, erre csak azt tudom írni hogy az AI lett erősebb, én is 4-5 nehézségi szinttel alacsonyabban tolom, mint a tavalyi játékkal és így élvezem is a játékot, reális időket tudok futni a csapattársamhoz képest.
Attól, hogy esetlegesen az F2-es karrier nehezebb még nem feltétlenül jelenti azt h bugos is. -
mastudio
újonc
Ez egy baromság.
Saját képességeidnek megfelelő nehézséget kell beállítani és voálá nem lesz szenvedés hogy 2 másodpercet kapsz az AI-tól, mert vagánykodsz hogy te 110-es AI-val mész.
Attól, hogy kevésbé vezethető, nem kell egyből bugra gondolni, valószínűleg ez tudatosan lett így kivitelezve, hisz akkor már rég fixálták volna. -
markknight
nagyúr
Nagyon könnyû beállítani a kocsit, de csak akkor ha ismered a pályákat, meg tudod mi mit jelent. Én régen az f1 challenge-s idõkben mindent úgy csináltam, hogy leírtam egy füzetbe, hogy mikor mi történik, majd valahogy összeállt a kép. Késõbb megtérül ha most bele tudod tolni az idõt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő