Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoeri79
csendes tag
Sziasztok!
Második szezonomat játszom 50%-os versenytávval 95%-os ai mellett. 14 verseny után csak(!) a monacoi illetve az olasz versenyhétvégém volt teljesen száraz. A többi futamon vagy az edzéseken, vagy az időmérőn, vagy a versenyen volt eső. Másnál is ez az elosztás? 12-2 az eső javára? Most jön majd Szingapúr, de persze ott is az előrejelzések szerint a versenyen végig ömleni fog az eső.
SC viszont még sosem volt, VSC is csak egyszer, még az első év elején! A beállításokban be van kapcsolva, mégsem volt még soha! Az előző futamon a félreálló Leclercet telibe trafálta Kvyat, őket pedig Riccardo és Stroll. Megnéztem a visszajátszást, ott láttam, hogy szanaszét szóródott a négy autó, mégsem jött a SC! Egyszerűen eltűntek a roncsok kb fél perc alatt! Nálam van valami bibi, vagy nálatok is ez a helyzet?
Egyébként tetszik a játék, sokat játszom vele. De ez a SC dolog nekem nagy csalódás (van egyáltalán?), az állandó esőkbe meg már kezdek belefáradni! Kíváncsi vagyok a válaszaitokra, hogy másnál is ilyen a játék, vagy csak engem "szivat"?!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Escape from Tarkov
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konteó topic
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hálózati / IP kamera
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs