- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoeri79
csendes tag
Sziasztok!
Második szezonomat játszom 50%-os versenytávval 95%-os ai mellett. 14 verseny után csak(!) a monacoi illetve az olasz versenyhétvégém volt teljesen száraz. A többi futamon vagy az edzéseken, vagy az időmérőn, vagy a versenyen volt eső. Másnál is ez az elosztás? 12-2 az eső javára? Most jön majd Szingapúr, de persze ott is az előrejelzések szerint a versenyen végig ömleni fog az eső.
SC viszont még sosem volt, VSC is csak egyszer, még az első év elején! A beállításokban be van kapcsolva, mégsem volt még soha! Az előző futamon a félreálló Leclercet telibe trafálta Kvyat, őket pedig Riccardo és Stroll. Megnéztem a visszajátszást, ott láttam, hogy szanaszét szóródott a négy autó, mégsem jött a SC! Egyszerűen eltűntek a roncsok kb fél perc alatt! Nálam van valami bibi, vagy nálatok is ez a helyzet?
Egyébként tetszik a játék, sokat játszom vele. De ez a SC dolog nekem nagy csalódás (van egyáltalán?), az állandó esőkbe meg már kezdek belefáradni! Kíváncsi vagyok a válaszaitokra, hogy másnál is ilyen a játék, vagy csak engem "szivat"?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest