Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Tegnap tettem vele egy próbát Xbox 360 kontrollerrel. Egyelőre csak 1 órát mentem, és bent hagytam a menetstabilizálót és a kipörgésgátlót, így elég könnyen vezethető volt. A Sauberrel levertem az egész mezőnyt.
Messzemenő következtetést nem vonnék le belőle, de biztos frankón be lehet lőni.
Tapsyfüles:
Jövőre tervezek szimulátorülést építeni, valami frankó G szériás kormánnyal.Azért nem erőltettem eddig, mert nem kevés pénz, és nincs túl sok helyem.
-
Szia!
Ez mind beállítás kérdése. Ha sok a deadzone nyilván állítasz rajta.
Egyébként az idei játék vezethető a legjobban, akik joyal játszanak azok dicsérték az autó irányítását.
Joyal sose fogsz élvezhetően játszani, tessék beszerezni egy G29-et, vagy egy TH 150-es kormányt, ami 50-75ezer forintos kategória. Nagyon sokat dob az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest