Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Első tapasztalatok:
- grafika: elképesztően nagy visszalépés, Terep2 jutott eszembe róla...
- vezethetőség: gyors kanyarokban túl érzékennyé válik az autó a kormánymozdulatokra, Eau Rouge-ben úgy érzem mintha magától menne fel az autó, szinte semmit nem kell mozdítani a kormányon, a sikánban meg teljesen kitekerve is tolja az orrát. ennek nagyon mesterséges szaga van, nem ilyennek kellene lennie
- realitás: sokat nem változott, simarcade valóban, de legalább a végsebesség teljesen reális, a köridő is jó, én kb. 10-12 kör utána Ferrarival 1:45 közepét mentem Spaban
- audio: belső kamerából nagyon jók a hangok, külsőből továbbra is pocsékNagyjából ennyi elsőre, legjobban az ocsmány grafika ragadt meg bennem

mod: G27-et defaulton nekem annyira rázta hogy azt hittem leszakad az asztalról. szinte mindent le kellett vennem 10%-ra, így jó
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest