Hirdetés
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
Na, hétvégén sikerült kicsit próbálgatnom a játékot. Az aláírásomban szereplő konfigon FullHD-n, Ultra High beállítások mellett, FXAA-val 60-70 Fps (rajtnál beesik 50 alá is). DFGT kormánnyal játszom, Profilerben visszavettem a 360°-ra a kormányelfordulást, így szinkronban van a virtuális kormánnyal. Játékon belül az FFB-t felvettem 80%-ra. Assist nélkül vezetek, Expert AI-val. Szerintem egészen jól irányítható kormánnyal, kigyorsításoknál óvatosan kell a gázra lépni, kell a korán felváltás, fékezésnél hajlamosak blokkolni a kerekek, kell a progresszív fékhasználat. Szóval az irányítás nekem tetszik.
Az AI szerintem sokat fejlődött, egész ügyesen lehet kerék-kerék elleni csatákat vívni. Ferrarival kezdtem egy bajnokságot, Expert AI-val 4-5. helyet tudok elcsípni időmérőn, és küzdenem is kell ezekért a pozíciókért a versenyen. Szóval ebből a szempontból reális. Kínában 5 körön keresztül gyilkoltuk egymást Massa-val, megjegyzem végig teljesen szabályosan. Viszont a harmadik hely általában egy másodperccel gyorsabb nálam versenyen, az 5-6. pedig kettővel lassabb, így sajnos általában azért légüres térben körözgettem. Győzelemért az eddigi öt versenyből egyszer sem volt esélyem. Az AI elképesztően jó a kigyorsításokon, tapad, mint a barom, de a gumifogyással párhuzamosan azért lassul 4-5 tizedet a verseny alatt. Jól időzített kerékcserével lehet pozíciókat fogni. Egyébként tényleg kicsit agresszív az AI, ha nagy a sebességkülönbség, keményen beteszi magát féktávokon, ha te akarsz előzni, zárja a szöget, általában vissza kell venni a gázból, viszont, ha féktávon mellé érsz, akkor gyönyörűen el lehet fordulni kerék-kerék mellett. Megszokást igényel, de szerintem sokat fejlődött a játék e téren.
A setupok között én nem sok különbséget véltem felfedezni, mindegyikkel nagyjából ugyanazokat a köridőket hoztam, ami szomorú. Ugyanígy nem látom értelmét a benzinkeverék állításának, az sem hozott túl sokat a konyhára, viszont cserébe majdnem elfogyott verseny végére. A mérnök egyébként lelkiismeretesen, körönként tájékoztat a benzin szintjéről, meg a körülötted lévők köridejeiről.Hard AI-val is próbálkoztam, így még Hamilton is kapott 1 másodpercet körönként, szóval a két nehézségi szint közé talán még elférne egy harmadik.
No, mindent egybevetve, nekem meglepő módon tetszik a játék. Olyan sok buggal nem is találkoztam, nekem eddig egyszer sem fagyott le például. Továbbra sem szimulátor, forradalmi fejlődésről pedig szó sincs, de az AI jobb lett. A közvetítésekre hajazó animációk pedig nekem kifejezetten bejönnek, bár azért öt-hat után unalmassá válnak. Online még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Klaus Duran: RCS
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest