Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Nem szeretnék okoskodni, de szerintem aki ideje korán feltette az intert az nem nézte a gumi hőmérsékletet. Az alapján egyértelműen el lehetett dönteni, hogy mikor kell váltani, én pl a 25. körben! cseréltem csak akkor is azért mert már elkopott a 11 körös lágy alattam
1 kört még lehetett volna lágyon is menni. Az 1-2. kanyar kivételével az egész pálya jó volt a száraz guminak. Nálam például a 23.körben még nem volt esőfüggöny.Ettől függetlenül mi is végig azon matekoztunk Kockával, hogy mikor "boxoljunk" mert az eső csöpörgött a tapadás meg nem nagyon változott

[F1 2014 GoCompete R10 - Germany - Hockenheim - 50%]
ui: Jim setup ügyben itt nézelődj, hét elején mindig fel szokta tenni a srác az épp nekünk aktuális pályát: [link]
-
Fang
aktív tag
-
Fang
aktív tag
Legutóbbi Ligafutam:
F1 2014 GoCompete R3 Bahrain 50% -
Fang
aktív tag
Igen, DFGTés tc med
(se időm se kedvem szívatni magam tc off-fal, 2013-ban tc off mentem mert ott gyorsabb voltam tőle, nos ebben a verzióban ugye fordult egyet a világ, én meg szeretek nyerni, ha lehetséges
)
A következő futamra még nincs végleges setupom, otthonról majd egy teszt setupot tudok küldeni. -
Fang
aktív tag
Egy két gyors kör Ausztráliából:
[1:25.743 Australia - Melbourne Qualifying PC - Online + Setup]
[1:24.870 Australia - Melbourne PC - TT + Setup]
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1 kört még lehetett volna lágyon is menni. Az 1-2. kanyar kivételével az egész pálya jó volt a száraz guminak. Nálam például a 23.körben még nem volt esőfüggöny.