Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Sokszor terveztem már, viszont ami a legnagyobb ok, hogy ne legyen, az az, hogy nem tudnám hova tenni a kormányt, vagy csak mindig szenvednem kellene vele. Tehát túl nagy macera lenne 15 perc játékért felszerelni, leszerelni. Azt szeretem, hogy ha kedvem támad, akkor abban a pillanatban kettőt kattintok az egéren, és már mehetek is
Elmenne a kedvem, ha mindig felszerelni, leszerelni kellene.Ettől függetlenül már egyébként 2-3 hónapja tényleg úgy voltam, hogy na most már azért is veszek egy kormányt, de az volt, hogy az 5k-s szaroknál azért jobb kellene, akkor legyen 10k-ért egy használt MOMO, de akkor már legyen DFGT, azt sokkal jobbnak mondják, és legalább új, garanciás, de az meg 30k... És szeptembertől már úgy sem lesz időm játszani, így 2 hónapra meg sajnáltam kiadni 30k-t...
Új hozzászólás Aktív témák

- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elmenne a kedvem, ha mindig felszerelni, leszerelni kellene.