- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nem vagy balf@sz, ez 100%
, szerintem is csak valami kormánybeállítási probléma lehet a dolog hátterében
Nekem egy kolléga mondta, egy verseny után, hogy amikor mögöttem jött
..........mert éppen lekörözni készült
......... hogy már messziről látta, hogy én vagyok az, mert olyan kockás volt a mozgása az autónak ... és én is látom a linkelt, pm - ben átküldött videókon, hogy kormánnyal sokkal szebben, folyamatosabban lehet autózni, mindenféle rángatás nélkül ...... szóval fel a fejjel, nem benned van a hiba, hanem a kormány beállításban
Ha én nem adom fel, akkor neked sem lehet
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nekem ugyan még nincs kormányom, de az itt közzétett setupok nagyon sokat segítenek, ezek nélkül "örültem ha körbe érek", a kormány beállítás is ilyen fontos lehet gondolom. Tegnap eset jött egy nagyon jó HSZ a kormányos topicba a beállításokról, érdemes elolvasni és thx érte neilszab-nak: kormány beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest