Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa
üzenetére
Nem vagy balf@sz, ez 100%
, szerintem is csak valami kormánybeállítási probléma lehet a dolog hátterébenNekem egy kolléga mondta, egy verseny után, hogy amikor mögöttem jött
..........mert éppen lekörözni készült
......... hogy már messziről látta, hogy én vagyok az, mert olyan kockás volt a mozgása az autónak ... és én is látom a linkelt, pm - ben átküldött videókon, hogy kormánnyal sokkal szebben, folyamatosabban lehet autózni, mindenféle rángatás nélkül ...... szóval fel a fejjel, nem benned van a hiba, hanem a kormány beállításban 
Ha én nem adom fel, akkor neked sem lehet
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
Nekem ugyan még nincs kormányom, de az itt közzétett setupok nagyon sokat segítenek, ezek nélkül "örültem ha körbe érek", a kormány beállítás is ilyen fontos lehet gondolom. Tegnap eset jött egy nagyon jó HSZ a kormányos topicba a beállításokról, érdemes elolvasni és thx érte neilszab-nak: kormány beállítások
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Linux felhasználók OFF topikja
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szerintem is csak valami kormánybeállítási probléma lehet a dolog hátterében
..........mert éppen lekörözni készült
......... hogy már messziről látta, hogy én vagyok az, mert olyan kockás volt a mozgása az autónak ... és én is látom a linkelt, pm - ben átküldött videókon, hogy kormánnyal sokkal szebben, folyamatosabban lehet autózni, mindenféle rángatás nélkül ...... szóval fel a fejjel, nem benned van a hiba, hanem a kormány beállításban