Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso
üzenetére
Ezt játszották el az előző kettőnél is, ezért nem veszem meg és nem is fogom, én beleuntam!
De azért a stemen elkérnék az árát a ratyinak! 39,99 euró, na ezt nem teszik zsebre tőlem.
Le se sz...m, hogy majd jön javítás, ezek arra játszanak mindíg, hogy majd a sok rajongó észreveszi hol vannak hibák a játékban, majd "orvosoljuk" címszó alatt, de mondom én ezt miért nem lehet a játék kiadása előtt megtenni, hogy lenne beta verzió és szerintem még ütősebb lehetne az egész játék! RFactor, WMD Project CARS ők így csinálják, ha van hiba azt még kiadás előtt orvosolják, és beletesznek kérésre is jó ötleteket!
Szerintem a Codemasters most jól kihasználja a licencet, velünk szembe. Egyébként is miért nem csinálnak F1-es szimulátort? Annyira nehéz dolog?
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi