Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Találtam egy interjút, ami még az E3 alatt készült. Annyi érdekességet fedeztem fel benne, hogy úgy tűnik az autókat a menüben is 3D-ben láthatjuk lemodellezve az eddigi szimpla fotók helyett. A videón 2 perc után nem sokkal tűnik fel először amire gondolok. Nem mondanám nagy dolognak, de anno még F1C-ben gyakran csak azzal szórakoztam és töltöttem el egész sok időt, hogy az autók közti különbségeket figyelgettem a menüben. Szóval ennek is örülök.

Paul Jeal és Stephen Hood amúgy a szokásos marketing dumákat tolja... Szerintem az F1 2010-nél betanulták a legtöbbet és még mindig azt használják. Az időjárási rendszer természetesen fantasztikus lesz, az autót sokkal jobban "érezni" majd... Hiszem ha "látom".

Jöjjön tehát magához az interjúhoz vezető link.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest